Sioen geeft een uniek concert in de Grote Zaal van C-mine-cultuurcentrum met special guests Lady Linn, Pieter-Jan De Smet, Steven De Bruyn en Roland Van Campenhout.

In 2001 nam Sioen (klassiek geschoold)  zijn eerste demo op en nam hij met succes deel aan verschillende muziekwedstrijden. Meer dan 250 concerten later is hij nog steeds samen met zijn band waarmee hij in 2003 de alom bejubelde singel ‘Cruisin’ uitbracht. Nu, 15 jaar later, staan er 6 albums op zijn palmares, stond hij 3 keer op Rock Werchter en toerde hij met zijn band door heel Europa, Zuid-Afrika en Zuid-Korea. Hij componeerde muziek voor theater film, de gelauwerde tv-serie ‘ Marsman’ en was hij begin 2016 te zien in ‘Liefde voor Muziek’

’15 jaar Sioen’ werd gevierd met een unieke theatertournee en bijhorende overzicht-cd onder de titel

‘Too Good To Be True’. Op deze reeks optredens liet Sioen zich omringen door verschillende guests, stuk voor stuk muzikanten die de afgelopen 15 jaar een onmiskenbare indruk op hem hebben achtergelaten. Hij brengt een overzicht van zijn singles en radiohits en andere nummers uit zijn rijk repertoire.

Twee weken geleden werd Sioen door het organiserend comité van de winterspelen in Zuid-Korea geselecteerd om op te treden tijdens de winterspelen.

 

Dit speciale optreden is een organisatie van Rotaryclub Genk-Staelen ten behoeve van kansarmoede in Genk!

Prijs € 35.0
Locatie C-mine cultuurcentrum
Wanneer? za 13/01/18 om 20:00

Share