Over dit concert

Improviseren kan je leren. Daarom gaat het Antwerp Symphony Orchestra aan de slag met een twintigtal muzikale tieners. Onder leiding van de Londense muziekcoach Paul Griffiths en met de ruggensteun van enkele orkestmuzikanten krijgt dit Re-Mix Orchestra een week de tijd om een eigen creatie ineen te knutselen. Special guest van deze editie is Sioen.

Bio’s

Paul Griffiths

Paul Griffiths

Paul Griffiths wordt internationaal geroemd om zijn werkwijze op het gebied van muziekeducatie. Zijn roots liggen in jazz, rock en funk, maar hij heeft een unieke artistieke stem en manier van werken ontwikkeld die muzikale, sociale en culturele barrières overstijgt. Griffiths is docent aan de Guildhall School of Music and Drama en begeleidt reeds vele jaren de Re-Mix-projecten van het Antwerp Symphony Orchestra.

Sioen

singer-songwriter

In 2001 nam Sioen zijn eerste demo op en nam hij met succes deel aan verschillende muziekwedstrijden. 250 concerten later vormt hij een band waarmee hij in 2003 de alom bejubelde singel ‘Cruisin’ uitbracht. Nu, 15 jaar later, staan er 6 albums op zijn palmares, stond hij 3 keer op Rock Werchter en toerde hij met zijn band door heel Europa, Zuid-Afrika en Zuid-Korea. Hij componeerde muziek voor theater, film, de gelauwerde tv-serie ‘Marsman’ (Eén) en was begin 2016 te zien in ‘Liefde voor muziek’ (VTM).

Kill Your Darlings

koor

Kill Your Darlings (KYD) is het eerste Belgische Complete Vocal Technique-koor en bestaat uit twintig zangeressen en een zanger o.l.v. dirigente Inge Minten.

 

Share

15 j sioen-6