Lunchconcert + signeersessie

Op woensdag 4 maart komt Sioen zijn nieuwste plaat ‘Messages of Cheer & Comfort’ voorstellen in Het Depot!

Niet alleen speelt hij een gratis lunchconcert maar hij signeert achteraf ook!

Boterhammen met Sioen op de noen!

Breng je broodje of lunchpakket mee en geniet tijdens de lunch van de songs uit het nieuwe album ‘Messages of Cheer & Comfort’.

Een drankje kan je ter plaatse aanschaffen.

Sioen signeert na het concert.

Op het nieuwe album ‘Messages of Cheer & Comfort’ toont Sioen als nooit tevoren dat hij de ambacht voor het songschrijven meester is. Het gevoel voor melodie, de zin voor avontuurlijke (strijkers)arrangementen en de eerlijkheid in zijn teksten resulteert in edele composities. Troostende en bemoedigende liederen, zonder kunstmatige ingrepen. Recht uit het hart.

Na projecten als ‘Sioen plays Graceland’ met Zuid-Afrikaanse muzikanten en ‘Distortion, a hymne to liberty’ met Dirk Brossé en Jef Neve, en zijn passage in ‘Liefde Voor Muziek’, keert Sioen terug naar de plaats waar hij zich als componist het beste thuisvoelt: achter de piano. Daar waar zijn klassieke muzikale achtergrond zich mengt met pop en rock tot een eigenzinnige stijl.

Omringd door een fantastische groep muzikanten uit Belgische topbands als Hydrogen Sea, Raketkanon, (ex)Hooverphonic, (ex)Arsenal & The Colorist Orchestra vermengt Sioen op dit concert oud gekend repertoire (Cruisin’, No Conspiracy At All, Hope For This Land, …) met nieuwe songs, of beter: ‘Messages of Cheer & Comfort’.

Eerder te horen in Seoul, nu bij ons.

Share