Sioen heeft een gloednieuw album uit: “Man Mountain”. En om dat te vieren geeft hij aan één Café Corsari-kijker een living room concert weg!

Sioen trok voor zijn 6de album zonder repetitie maar met strakke demo’s de studio in, terend op de ervaring en sound van producer Frederik Segers (Stadt) en bandleden als drummer Pieter De Wilde (Raketkanon), bassist PJ Seaux (Hydrogen Sea), gitarist Tom Goethals (Barbie Bangkok) & toetsenist Jan Roelkens (Arsenal). Een singersong-man geflankeerd door een sterke band.

De hoesfoto is van de hand van de jonge fotografe Bieke Depoorter (1986) die in 2012 als nominee bij het internationale fotoagentschap Magnum werd geselecteerd. Ze is nog maar de 5de Belg die zich mag aansluiten bij het befaamde coöperatieve fotoagentschap, en bovendien is ze de jongste fotograaf ooit die door het gerenommeerde agentschap werd opgenomen. Het is de eerste keer dat Bieke haar werk uitleent voor een album en samenwerkt met een muzikant.

De 1ste 1500 fysieke exemplaren van het album worden gereleased als ‘limited edition’, met een uniek pakketje postkaarten, samengesteld door Sioen en fotografe Bieke Depoorter (Magnum Photos).

Op één van die postkaarten staat een postadres ingevuld, dat van Sioen zelf. Wie het album koopt en dit kaartje terugstuurt naar de artiest, mét vermelding Corsari, maakt kans om een living room concert weg te geven! Spoed je dus naar platenboer.

Share